Artman-Networks kan uw voorzien van diverse soorten bekabeling. Naast de standaard UTP kabel (Unshielded Twisted Pair) is er ook nog de STP-kabel (Shielded Twisted Pair), de FTP kabel (Foiled Twisted Pair) en de en de S-FTP kabel (Shielded Foiled Twisted Pair). Deze laatste drie kabels zijn de afgeschermde varianten van de UTP-kabel en worden voornamelijk gebruikt in omgevingen waarin veel storingsbronnen aanwezig zijn. Thuis zul je deze kabels niet snel nodig hebben.

 -   U/UTP – onafgeschermde twisted pair kabel
 -   FTP – twisted pair kabel met folie om alle paren (onder de buitenmantel)
 -   SFTP – twisted pair kabel met folie om elk afzonderlijk paar en om alle paren (onder de buitenmantel)
 -   SF/FTP – twisted pair kabel met folie om elk afzonderlijk paar, folie en een vertind koperbreiwerk om alle paren (onder de mantel). Wordt ook wel PiMF-kabel genoemd (Pair in Metal Foil)

 

 

 

Artman-Networks kan u van dienst zijn met bekabeling vanaf categorie 5e tot en met categorie 8. Tevens kan 
Artman-Networks zorgen voor de certificering van de bekabeling.

 

In het huidige tijdperk kunnen we niet meer zonder goede netwerken en de daarbij behorende data-installaties. Artman-Networks is gespecialiseerd in alle soorten netwerk installaties en telecommunicatie. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn met het aanleggen van gehele installaties, aansluiten van uw netwerk, certificeren en storingen oplossen. Daarnaast denken wij graag met u mee over alle soorten vraag stukken met betrekking tot netwerken en data-installaties. Wij denken oplossingsgericht en kunnen hierdoor een complete en passende oplossing voor uw probleem bedenken.

 

Artman-Networks is gespecialiseerd in thuisinstallaties. Zo kunnen wij voor u een complete elektra installatie aanleggen en aansluiten. Daarnaast kunnen wij voor u uw elektra installatie uitbreiden naar meerdere groepen of aanpassen naar uw wens. Tevens kunt u bij ons terecht voor het oplossen van storingen en diverse reparaties.